Expositie

Van 18 december tot eind maart exposeert Petra de Vries-Hillenaar haar schilderijen. 

Lees hieronder meer over haar:

Ongeveer 4 jaar geleden moest ik in verband met mijn gezondheid stoppen met mijn werk.
Om niet “achter de geraniums” in slaap te sukkelen  ben ik op zoek gegaan naar een tijdsbesteding waarbij ik op een gezellige manier in contact zou blijven met andere mensen.
Tijdens de open atelierroute in Bussum kwam ik toevallig bij de Galerie van Corrie Goldshoorn  terecht en hoorde ik dat zij ook overdag cursussen in schilderen geeft.
Ondanks dat ik na mijn middelbare schooljaren geen tekening meer op papier had gezet leek het mij erg leuk om het weer eens te proberen.

Het bleek een schot in de roos want het is een gezellig groepje dames die elke dinsdagochtend komen tekenen en schilderen.
Ieder heeft haar eigen stijl en Corrie loopt rond om ons met adviezen bij te staan.

Wij hebben misschien hier en daar een paar grijze haren we zijn zeker geen grijze muizen en tijdens de koffiepauze (meestal met wat lekkers erbij!) wordt er ook heel wat afgelachen.

Ik heb inmiddels een paar schilderijen in opdracht mogen maken dus mocht er belangstelling voor zijn neem gerust een van mijn visitekaartjes mee en neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Ik vind het erg leuk om hier in de Bellefleur mijn schilderwerken te mogen exposeren en hoop dat iedereen er veel kijkplezier aan beleeft!

Iedere 3 maanden is er nieuwe “Kunst aan de Muur” te bewonderen in Bellefleur.
Informatie :
Mevrouw S.Glastra tel. 035 – 693 80 84 en Mevrouw M. Kraan tel. 035 – 694 03 44.

Bellefleur is open op werkdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Kom kijken, want deze werken zijn zeker de moeite waard!