Expositie

Onder dit motto zal van 9 augustus tot 28 oktober 2022, de Naardense Kijkkunst-schilder Marten Jaarsma (M@rten’s Kijkkunst), proberen om in W.O.C. Bellefleur een glimlach op uw gezicht te toveren, middels het tonen van een selectie uit zijn schilderijen. (Mocht dit tóch nog niet gelukt zijn, bekijk dan vooral óók nog zijn gehele portfolio op zijn website).
Marten is (technisch) gevormd en (o.a. compositair) “gepolijst” aan de Gooise Academie voor Beeldende Kunsten in Laren m.n. door zijn multi-creatieveleermeester John Konijn.
Hij beoogt en stimuleert de beschouwer ook eens “out-of-the-box” te leren kijken. Naast aanwijzingen door de titels, legitimeert hij zichzelf bij een aantal werken bovendien door zijn “innerlijke roerselen” middels een tekstje, toe te lichten.
De activiteiten in M@rten’s Kijkkunst betreffen zowel het verkopen van schilderijen (ook in opdracht), het exposeren als ook het laten exposeren (door professionals, maar ook amateurs uit voornamelijk de Regio ’t Gooi).
Hiertoe coördineert hij de kunstexposities van “Galerie Naarderheem” in het gelijknamige (Academisch) Revalidatiecentrum in Naarden.
Deze amateur-kunstenaars wordt zo een platform geboden, om óók eens te kunnen laten zien wat zij (letterlijk en figuurlijk) “in huis” hebben.

marten.jaarsma@hetnet.nl
www.martenjaarsma.com

 

Informatie :
Mevrouw S. Glastra tel. 035 – 693 80 84 en Mevrouw M. Kraan tel. 035 – 694 03 44.

Bellefleur is open op werkdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Kom kijken, want deze werken zijn zeker de moeite waard!