Activiteiten‎ > ‎

inloop-ochtend

Inloopochtend
Twee of drie jaar geleden had ik in de zomermaanden een “inloop-ochtend”.
Omdat dit een vrij groot succes was, gaan we dit jaar deze traditie weer in ere te herstellen.

Wat houdt een inloop-ochtend in?
Eén maal per maand ( 6 mei, 3 juni, 1 juli en 5 augustus ), dus de eerste woensdag van de 4 zomermaanden, kan iedereen die zin heeft zich tussen 10.00 en 10.15 uur aanmelden. 
Mw. Heyligers maakt dan net zo veel tafels als die ochtend nodig blijkt en vanaf 10.15 uur tot 12.30 uur gaan we bridgen. Enige restrictie: de ruimte staat maximaal 7 tafels toe, dus bij meer dan 28 personen zal ze mensen moeten teleurstellen. Het minimum aantal ligt op 2 tafels, dus 8 personen.
Op iedere tafel liggen 3 of 4 spellen en na ongeveer een half uur wisselen we van tafel. Omdat bij ieder spel een scorebriefje zit waar je opschrijft wat het geboden contract (door N-Z of door O-W) was en wat het resultaat, kan men vanaf ronde 2 zien of je het beter gedaan hebt dan je voorganger(s) of juist niet.

Kosten: 
€ 2,00 per persoon en voor dat bedrag krijg je ook nog een kopje koffie of thee.
Deze ochtenden zijn uitdrukkelijk geen les, maar Mw. Heyligers loop uiteraard wel rond om eventuele vragen te beantwoorden. Ook heeft ze de spellen niet uitgezocht. De deelnemers schudden en delen de spellen voorafgaand aan de eerste ronde en die spellen worden dan die ochtend door iedereen gespeeld.

Voor wie zijn deze ochtenden bedoeld?
Voor iedereen die op die ochtend zin heeft om te bridgen en die in een half uur drie of meer spellen kan spelen. Natuurlijk zijn deze inloop-ochtenden destijds bedacht om de bridgevaardigheid van alle cursisten ook ‘s zomers warm te houden.
In eerste instantie dus voor mensen die bij Mw. Heyligers les hebben gehad, dit jaar of in het verleden. Maar het is ook heel leuk als je een vriend(in), buurvrouw/man of zo meeneemt. Zij zijn net zo welkom.