Exposities


Hallo! Mijn naam is Kimberley Brandsma, 26 jaar en ik kom uit Naarden. Sinds kort woon ik in Eemnes, heel dicht bij de paarden. Beter kan ik het niet treffen, want paarden zijn al bijna mijn hele leven mijn grootste passie en sport.

In 2016 ben ik afgestuurd op de Kunstacademie in Amsterdam, tot Bachelor in Fine Arts and Design in Education, ookwel vereenvoudigd als - Kunstdocent. Daarna ben ik beeldende kunst gaan maken in opdracht en doe ik fotoshoots van paarden. Ik werk momenteel als pedagogisch medewerker op een Buitenschoolse Opvang in Laren, waar ik gelukkig veel van mijn creativiteit in kwijt kan samen met de kinderen.

Toen ik gevraagd werd of ik deze expositie wilde doen, ging ik direct heel hard op zoek naar allerlei verschillende kunstwerken, zo veel mogelijk van andere onderwerpen dan paarden. Maar al snel bleek paarden toch echt mijn passie en dat was goed te zien in mijn kunstverzameling.

Door te kiezen voor het paard als onderwerp, kan ik laten zien op hoeveel manieren dit mogelijk is! Met pastelpotlood, met acrylverf op doek, in mixed media, in kleur, alleen zwart-wit, etc.

Naast paarden als onderwerp, teken en schilder ik allerlei andere onderwerpen in opdracht. Ik sta overal voor open en zie overal een uitdaging in. Mocht u interesse hebben in een bepaald schilderij of een bepaalde stijl daarvan, neem gerust contact met mij op!

Bellefleur is open op werkdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. Kom kijken, want deze werken zijn zeker de moeite waard!